Een ideale locatie

in Berkel en Rodenrijs

Berkel en Rodenrijs is een heerlijk dorp om in te wonen. Een uitstapje is snel gemaakt: een prachtige fietstocht, een middagje vogels spotten in het natuurgebied de Ackerdijkse plassen of een heerlijke wandeling door het recreatiegebied de Rottermeren. Het kan allemaal.

Wonen in Vlinderhof

Bereikbaarheid

Alles is binnen handbereik: van speeltuin, zwembad, tot aan gezellig winkelen en lekker eten in een restaurantje. Het centrum van Berkel en Rodenrijs is met zijn vele winkels de meest complete winkellocatie van Lansingerland.

Wonen in Vlinderhof

Winkelen

Voor boodschappen doen kun je uitstekend terecht in het bloeiende centrum van Berkel en Rodenrijs. Een leuke weekmarkt en een breed en gevarieerd aanbod van winkels maken het winkelen in Berkel en Rodenrijs tot een uitje voor het hele gezin!

Wonen in Vlinderhof

Jeugd

Voor kinderen zijn er veel mogelijkheden om zich te vermaken. Zo is er bijvoorbeeld de uitgebreide speeltuin ‘De Kievit’. Na een bezoekje aan de Roofvogelboerderij kun je zeggen dat je een echte roofvogel hebt mogen dresseren. En dan is er nog zwembad De Windas op de grens van Berkel en Bergschenhoek. Met zowel een buiten- als binnenzwembad, voor eindeloos waterplezier.

Alle woningen in het project Vlinderhof zijn verkocht.

U kunt zich niet meer inschrijven

© 2019 Copyright - Wonen in Vlinderhof - 17 fijne, energie-neutrale eengezinswoningen met tuin en ruime parkeergelegenheid in een mooie groene wijk in Berkel en Rodenrijs